Sloganista palveluksi

Kun löysin aikaa niin ajattelin kirjoittaa lyhyesti muutamia ajatuksia. Pahoittelen kirjoitusvirheistä, äidinkieli ei ole vahvuuteni mutta onneksi ollaan pärjätty hyvin näinkin. Vakavammissa hommissa sitten käytetään oikolukijaa.

SoulOnes Oy:n slogan on: Sielua mainontaan. Kun pohdiskelimme palvelujamme kehittämistä niin eteen tuli uuden palvelun nimeäminen. Vaihtoehtoja oli monia, valopalvelusta lyhtyyn jne. Päädyimme kuitenkin kutsumaan palvelua nimellä: Sielua mainontaan palvelu.

Halusimme tarjota yrityksille enemmän kuin mitä perinteinen graafinen suunnittelu antaa. Mennä syvemmälle asiakkaidemme arvoihin ja yritysidean perustaan. Tarkoituksemme on kaivaa / löytää yrityksen ”sielu” ja sen pohjalta luoda yrityksen ”kasvot” eli graafinen ilme.

Oli palvelu sitten millä nimellä tahansa, tärkeintä on aina sisältö. Uskomme pystyvämme tuottamaan asiakkaillemme enemmän arvoa kuin perinteinen graafinen suunnittelu. Jos haluat tietää lisää niin laita viestiä: info@ones.fi

– Sielua mainontaan ja graafiseen suunnitteluun.

-Jarno Seppälä

Graafinen suunnittelija, muotoilija.

SoulOnes Oy.

Logosuunnittelu, nettisivut, graafinen suunnittelu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s