ASIAKASKOKEMUKSET

Tältä sivulta löydät asiakkaidemme kokemuksia, jotta sinun ei tarvitse luottaa vain meidän sanaamme siitä että teemme työmme hyvin 😉

Yhteistyö kanssanne sujui enemmän kuin mallikkaasti. Olen tosi iloinen, että päätin valita teidät ilman mitään aiempaa yhteistyökokemusta ja aika lailla näppituntumalla. Melko tyhjältä pöydältä lähdimme liikkeelle ja pääsimme mielestäni upeaan lopputulokseen: kaunis ja toimiva logo, näyttävät kotisivut sekä hyvin toimiva esitepohja.

Tiesin itse melko hyvin jo etukäteen, millaista ilmettä olen hakemassa ja sain teiltä käytännön työn lisäksi hyviä vinkkejä ja ajatuksia vaihtoehdoista ja kehittämismahdollisuuksista.
Logoni on nyt jo herättänyt ihastusta selkeydellään ja tyylikkyydellään. Sitä on ilo käyttää ja näyttää! Myös kotisivujeni kaunista ilmettä on ihasteltu.

Anne, Annepuu


Asioin isojen yritysten kanssa ( mm. Vesivek, Halpa-Halli  ja energiayhtiöt ). Graafikon kanssa asiat pitää siis sujua vaivattomasti ja laadukkaasti. Tätä SoulOnes minulle tarjoaa.  Kahta en vaihda, toinen on SoulOnes, toinen… =)

Miika Aalto, Toimitusjohtaja IB Media.


SoulOnes nosti käsitykseni palvelusta uudelle levelille! 

Työskentelymme löysi hyvin nopeasti yhteisen sävelen. Yrityksen kyky tunnistaa haluamani suunta ja mielikuvat ovat erinomaiset. Toisaalta rohkeus tarjota aivan uutta yllätti minut projektimme aikana.

SoulOnes tuotti yrityksellemme verkkosivut, logon, esitteet ja markkinoinnillisen ilmeen.

Suositettelen SoulOnesin palveluja.

JJ Aalto, Aaka


Prosessi oli kokonaisuudessaan varsin vaivaton. Kuuntelitte hienosti asiakkaan toiveita ja oivalsitte nopeasti palvelumme syvimmän olemuksen. Useiden mainostoimistojen kanssa työskenneltyäni uskallan varmuudella sanoa, että kanssanne toiminta oli ainutlaatuisen laadukasta ja helppoa.
Teemu & Elina, Power Body Helsinki

Tilasin logon yritykselleni Susannalta ja Jarnolta. Pidän tärkeänä sitä, että he prosessin alusta loppuun saakka kuuntelivat minua ja toiveitani. Kärsivällisesti ja nopeasti he tekivät toivomani muutokset kääntäessäni kelkkaani😁Meillä synkkasi heti alusta alkaen, heidän kanssaan oli helppoa ja sujuvaa tehdä yhteistyötä. Logosta tuli hieno. Suosittelen heitä lämpimästi!

– Mirka, Friskaamo.