NETTISIVUT

Toimivat & tyylikkäät sivut.

Käytämme pääosin WordPress alustaa kaikissa nettisivuissamme. Tämä tarkoittaa varmaa toimivuutta alusta loppuun, niin pöytäkoneella kuin mobiilissa, tyylikästä ulkoasua, helppokäyttöisyyttä ja yksinkertaista sivujen päivitystä. Suosimme wordpress.com alustaa joka antaa asiakkaalle helppokäyttöisen alustan oman kotisivun pävitystä varten. Tällä tavalla voit päivittää sivujasi helposti vaikka mobiilissa. Olemme myös toteuttaneet vaativampia laajoja sivustoja WordPress.org:ia käyttäen, sekä verkkokauppoja eri alustoilla. Kerro siis rohkeasti ajatuksesi niin katsomme yhdessä että mikä on toimivin ratkaisu sinun yrityksesi nettisivuiksi.

Kuvataiteilija Hanna-Maria Mainelakeuksen nettisivujen toteutus.

kaappaus.jpg

Hanna-Maria tilasi meiltä sivujen toteutuksen toivomuksena voimakkaasti graafinen ilme sivustoon. Sekä sivujen helppo päivitys itse. Lopputulos on häikäisevän upean taiteen vuoksi aivan mahtava!

Vallan Maukas pienteurastamon ja lihapuodin nettisivujen toteutus.

vallanmaukas

Vallan Maukas sivut haluttiin kuvastavan laatua ja lämminhenkisyyttä, jota tämä perhetila tarjoaa.

VakkaVet, yksityisen eläinlääkäriaseman nettisivujen toteutus.

vakkavet

VakkaVet kotisivuille haimme lämminhenkisyyttä ja ammattitaitoa huokuvaa tunnelmaa.

Annepuu puusepän nettisivujen toteutus.

Näyttökuva 2019-4-17 kello 16.55.25.png

Sivut toteutettiin wordpress pohjalla käyttäen monipuolista elementor editoria, jota asiakkaan on helppo itse jatkossa käyttää päivityksiin ym.

Kuvanveistäjä ja ympäristötaiteilija Jenni Tieahon nettisivujen toteutus.

jennitieaho

Asiakkaalla oli selkeä layout, jonka sisällön mukaisesti sivut toteutettiin.

SIVUJEN PÄIVITYS

Opastamme asiakasta käyttämään itse WordPressiä, ja tarpeen vaatiessa meihinvoi olla aina yhteydessä jos tulee jotakin kysyttävää. Asiakas voi päivittää itse sivujaan helposti ja nopeasti.

HINTA

Avaimet käteen alk. 850€ + alv

Nettisivujen avaimet käteen hinta on meillä pakettina, johon sisältyy kaikki työ jonka teemme alusta loppuun asti. Ei kuukausimaksuja tms. Maksat ainoastaan sovitun paketti maksun ja mahdolliset domainin hankinnasta tai välityksestä syntyvät kulut.

TÄYTÄ LOMAKE JA KYSY LISÄÄ

Vilkas verkkokaupan ulkoasu

Asiakas tuskaili verkkokauppansa ulkoasun kanssa. Meillä on hyvä kokemus Vilkas verkkokauppa alustasta ja tiedämme että sen muokkaaminen ei aina ole aivan kivutonta. Asiakas antoi meille tunnukset kauppaansa ja me teimme yhdessä yössä kaikki ulkoasun parannukset. Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä verkkokauppasi ulkoasu kuntoon.

rasti
Laukkurasti nettikaupan ulkoasu

Nettisivut