TYÖNÄYTTEET

Qahvi

Qahvi palvelun ulkoasu toteutettiin kokonaisuudessaan alusta loppuun asti.

Aloitimme kartoituksen yrittäjän kanssa visiovalmennuksella. Näin löysimme tarvittavat työkalut visuaalisen ulkoasun toteutusta varten.

Esitteet, Facebook taustakuvat, profiilikuvat ym. Teimme kaiken kattavan skaalan ulkoasuun liittyviä tuotteita. Somekuvat oikeassa koossa myös mobiilissa. Kun asiat on kerralla mietitty alusta loppuun, tulee ulkoasusta kestävä pohja jolle brändiä on hyvä rakentaa.

Vallan Maukas

Vallan Maukkaan kanssa lähdimme liikkeelle siitä että tuodaan selkeästi esille possut. Ja nimenomaan karvapossu (Mangalitza) piti sisällyttää logoon.

Logon ympärille rakennettiin värimaailma joka toistuu somessa, esitteissä, käyntikorteissa, nettisivuissa, etiketeissä ja miksei vaikka pakettiauton kyljessä. Visuaalisen ulkoasun arvo tulee näin otettua kunnolla käyttöön.

Vision löytyminen ei ole itsestäänselvyys. Teemme yritykselle asiakasprofiilit ja kaivamme esiin ne asiat jotka ovat yrityksen ydinarvoja. Näiden pohjalta luodaan kestävämpää graafista suunnittelua. Kun pohja on kunnossa, kestää myös ulkoasu aikaa paremmin.

VakkaVet

Eläinlääkäriasema VakkaVet yrityksen ulkoasu.

VakkaVet ulkoasun ohjenuora oli että sen tuli olla selkeä ja kuvaava. Tästä päädyimme yhdessä logoon johon saimme kaikki toivotut elementit toimivalla tavalla yhdistettyä.

Ulkoasun tuli olla helposti lähestyttävä & sydämellinen. VakkaVet hoitaa niin lemmikkejä kuin tuotantoeläimiä.

LOGOT

NETTISIVUT